OBIŠČITE NAS Naša vrhunska vina

Uživajte v prepletu okusov naših vrhunskih vin, med katerimi so številna posegla po najvišjih priznanjih na mednarodnih izborih vin, kot so Decanter iz Londona, AWC Vienna in številnih drugih.

 

Naša vrhunska vina


   

Posestvo Dveri-Pax se nahaja v vinorodni deželi Podravje – okoliš Štajerska Slovenija. Naše trte rastejo na najboljših vinogradniških legah:

Linija svežih, sortno značilnih vin Benedict linija

Šipon, laški rizling, sauvignon, renski rizling, traminec, sivi pinot, rumeni muškat, modri pinot – rose. Bela zvrst: Janez. Rdeča zvrst: Benedict red. V svežih suhih vinih prevladujejo primarne arome, sortne značilnosti, lahkotnost in izjemna pitnost.

Vina iz izbranih leg Admund linija

Šipon Ilovci, sauvignon Vajgen, chardonnay Vajgen, modra frankinja, modri pinot, renski rizling »M«, chardonnay »V«, sauvignon »V« in sivi pinot »R« izražajo izjemen potencial naših vinogradov. Žlahtne sorte, izbrane lege, podaljšano zorenje, poudarjene barve, intenzivnost karakterja in polnost okusa, so skupni atributi vin iz linije Admund.

Penine in vina posebnih kakovosti

Po uspešnih začetkih s penino Urban, imamo sedaj v naši bogati ponudbi tudi penine DP brut, penino šipon ter najnovejšo penino rose, ki je hitro našla svoje oboževalce. Naše penine so pridelane z ljubeznijo in strastjo.NAGRADE - DECANTERInternational Trophy Regional Trophy