OBIŠČITE NAS Restavracija Jareninski dvor

Vse ljubitelje vin in vrhunske kulinarike vabimo v čudovito prenovljen, več kot 450 let star dvorec kjer je najstarejši del namenjen prodaji vin v vinoteki, predvsem pa razvajanju gostov v naši restavraciji.

 

Restavracija Jareninski dvor


   

Vse ljubitelje vin in vsega lepega vabimo na ogled čudovito prenovljenega, več kot 450 let starega dvorca, ki se nahaja na našem posestvu v Jarenini. Ta izjemni dragulj z bogato zgodovino, na katerega smo v vinski kleti Dveri-Pax izjemno ponosni, je tako namenjen prodaji in pokušini vin ter predvsem razvajanju gostov v naši restavraciji.

Čudovita notranjost in urejena okolica sta skupaj s profesionalno kuhinjo, v kateri lahko pripravljamo najbolj zahtevne kulinarične specialitete, odličen kraj za praznovanje najpomembnejših trenutkov v življenju naših gostov. Prostor je akustično dovršen in tako primeren za najzahtevnejše glasbene nastope, čudovita okolica pa za izlete in prireditve na prostem.
Gregor Šagi, chef

“Na vsakem koraku najdem rastlino za pripravo odlične jedi!”

V restavraciji Jareninskega dvora vas pričakuje chef Gregor Šagi, ki vas bo navdušil s svojo izvirno kulinariko, ki sledi kulinariki naših babic in izročila, v prepletu z modernimi pristopi in uvajanjem neobičajnih kombinacij in sestavin. Pri kuhi rad uporablja lokalne sestavine in zelenjavo ter sadje z grajskega vrta, ki jih ponujajo letni časi, a jih “začini” z malimi skrivnostmi s travnika, gozda…

Njegov sinonim za dobro kuhinjo je: Domače, lokalno, pridelano na naravi prijazen način in obenem “fancy”. “Gostom od blizu in daleč hočem pokazati, da tudi v našem štajerskem kotičku pridelamo dobre sestavine na vrtu, njivi in “štalci” in jih seveda tudi dobro predstavimo na krožniku. Obenem bi rad spodbudil domače pridelovalce, da jih potrošniki potrebujemo, da znajo in da naj vztrajajo. Seveda pa se “druženje s kuhalnico”  zame ne konča v kuhinji, vendar pogledu na zadovoljne obraze gostov, ki okuse s krožnika povežejo tudi s tistimi iz kozarca in tudi teh zadnjih, vrhunskih, pri nas ne manjka!”

Potrebna je predhodna rezervacija obiska na:  
T: +386 2 644 00 82
M: +386 31 789 100
E: office@dveri-pax.com

Delovni čas


   

RESTAVRACIJA JARENINSKI DVOR

 

ČETRTEK IN PETEK
18:00 DO 20:30
(VEČERJA)

 

SOBOTA IN NEDELJA
12:00 – 14:30
(KOSILA)

 

Po predhodni rezervaciji na 
M: +386 31 789 100,
T: +386 2 644 00 82 
E: office@dveri-pax.com

Člani kluba Dveri-Pax imajo ob nakupu vin Dveri-Pax 10% popust. Veselimo se vaše družbe!