Decanter World Wine Award 2017

Prispeli so težko pričakovani rezultati z enega najpomembnejših ocenjevanj vin na svetu, Decanter v Londonu, s katerimi smo tudi letos izjemno zadovoljni, saj so vina naše kleti osvojila kar osem bronastih in eno srebrno priznanje

Tudi letos je bil trud naše ekipe bogato nagrajen, saj je med 17.200 vzorci, kar osem naših vin prejelo  bronasto in eno srebrno priznanje  na prestižnem in hkrati največjem svetovnem izboru vin Decanter,  v Londonu.
Naše znanje, trud in spoštovanje narave so zopet nagrajeni!
Naša klet je namreč  tudi letos na največjem vinskem ocenjevanju Decanter, v Londonu, med 17.200 vzorci, dosegla odlične rezultate in za svoja vina prejela kar osem bronastih in eno srebrno priznanje.
Bronasto priznanje so prejela naslednja naša vina: Chardonnay 2015 (88 točk),
Traminec 2015 - Old wine (86 točk), Traminec 2016 (87 točk),
(Sivi Pinot 2016 (86 točk), Renski Rizling 2015 – Old wine (86 točk), Sauvignon 2015
(88 točk), Laški Rizling 2015 (88 točk) in Modri pinot 2015 – commendet.
Uspeh smo zaokrožili s srebrnim priznanjem za vino Sauvignon 2016 (90 točk).

»Zopet smo zadovoljni! Sedem bronastih in eno srebrno priznanje zopet dokazujejo, da kljub vedno večjim preizkušnjam, za katere vsako leto poskrbi narava, delamo odlično. Naš cilj so odlična vina in zadovoljni ljubitelji vin. Naš dvorec je iz dneva v dan bolj obiskan, s prodajo se širimo na vse svetovne trge in odzivi so vedno boljši. Cilj je jasen in mi mu sledimo! Spoštujemo nagrade in smo nanje ponosni, a na koncu vedno šteje zadovoljstvo tistih, ki pijejo naša vina. Veselimo se, da jih je vedno več! « je ob tej priložnosti povedal direktor naše kleti, Danilo Flakus.